Hosting

Cillix Webhosting

Op deze pagina staat een beknopt overzicht van onze webhosting diensten. Voor een volledig overzicht kijkt u op de uitgebreide site van Cillix Webhosting.

 
 

Hosting

Hosting is het beschikbaar maken van een dienst op internet. Een website bijvoorbeeld, maar ook een dienst om bestanden uit te wisselen kan gehost worden.

Cillix levert diverse hostingdiensten:

  • Websites en domeinregistraties
  • Servers en colocatie
  • Cloud hosting
  • Eigen beheer of beheerd door Cillix

Hosting
 
 
Managed Hosting

Managed hosting

Wel gebruik maken van alle voordelen die een eigen server biedt, maar niet de expertise in huis? Geen probleem! Besteed het serverbeheer uit.

Bij Managed Hosting is het mogelijk systeembeheer en onderhoud in meer of mindere mate uit te besteden. Van hardware beheer tot updates tot volledig systeembeheer, er zijn diverse mogelijkheden.

 
 

Cloud

Cillix heeft haar eigen cloud netwerk. Het voordeel van hosting in de cloud is dat de servers niet meer gebonden zijn aan onderliggende hardware. Uitbreiden van diensten is snel en zonder downtime mogelijk. Daarnaast is cloud hosting veel minder gevoelig voor hardware storingen.

Cillix biedt hosting zowel binnen als buiten de cloud aan.

 
 
 
Evoswitch

Datacenter

Het Cillix netwerk draait in het Evoswitch datacentrum te Haarlem. Dit datacentrum is klimaatneutral en gebruikt allerlei slimme technologie om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Vanuit Evoswitch is ons netwerk direct verbonden met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) wat zorgt voor een supersnelle verbinding.